» Reviews:

Dit zijn reviews die door klanten zijn geschreven.
Gemiddeld aantal sterren is: 5

3D-printing-service.eu

Ik vind dit echt een aanrader omdat hij een goede service levert, als er iets niet goed is veranderd hij het direct, vriendelijk, snelle service. ik kan hier geen min punten voor geven! Top ;)

Geert

Super goede levering, zoals verwacht! Het is en blijft voorlopig mijn designer waar ik altijd terecht kan! Enorm bedankt, zien wij jou over een paar jaartjes als wie is de mol designer? Ik geef je wel op.

Geert

Lars heeft het nieuwe logo voor mijn bedrijf gemaakt. Hij heeft me netjes op de hoogte gehouden bij de stappen die hij zette en het logo werd snel geleverd. Top.

Allard

Lars heeft het nieuwe logo voor mijn bedrijf gemaakt. Hij heeft me netjes op de hoogte gehouden bij de stappen die hij zette en het logo werd snel geleverd. Top.

Rino

We hadden snel een designer nodig voor een logo te maken en toen vonden we Lars. Op +-30 Min stak hij een perfect logo in elkaar. doe zo voort kerel ! :)

Hilfigers

Ik stuurde wat ik wou en ze begonnen meteen. Zelfde dag had ik het al en pasde dingen aan zonder problemen

Dylan

Over Lars zijn diensten ben ik zeer te spreken, mijn aanvraag is goed uitgewerkt en kreeg ik de volgende dag al geleverd. Dat zou je niet verwachten voor de mooie prijs, maar in tegendeel.

Nuke

Geweldige service en logo voor een lage prijs! :D

Jordy

De service was op en top! Ook was het logo snel klaar en de prijs was zeker goed tegenover de kwaliteit die je ervoor terug krijgt!!

Martijn

Ben super blij met hetogo. Super mooi en dat voor die prijs. Ik zal hier zo nog een logo halen als ik die nodig heb.

Niet bekend

Ik ben er echt heel erg tevreden over! Ik gebruik het nu al een tijdje.

Daimen

Deze beste meneer heeft mijn logo binnen korte tijd gemaakt , zeer goede service en altijd heel erg aardig! zeker een aanrader! Het logo kwam er meteen goed uit en na een kleine aanpassing was hij helemaal perfect!

Mealificent

Ik ben er echt heel erg tevreden over! Ik gebruik het nu al een tijdje.

Allard

Deze designer heeft mijn logo gemaakt, binnen een korte tijd al een aantal opties binnen waar ik een makkelijke keuze uit kon maken, een paar kleine aanpassingen en ik kreeg mijn logo netjes doorgestuurd. Een aanrader!

Julian

Lars is een goede en professionele designer en luistert goed naar wat jij wilt hebben en als het toch niet is wat jij wilde past hij het weer aan een dikke 4,5 voor Lars!

Joel - ConsulHosing

Hoi, haal je logo bij Formers! Geweldig professioneel logo voor een klein prijsje! Ze vragen telkens om je mening en voor veranderen. Super snel geleverd, word zeker aangeraad!

Gijs van Nieuwenhoven

Als vriendengroep wouden wij onze eigen logo laten maken voor onze eigen kleding. Lars had me al een keer geholpen door een dikke computer achtergrond voor me te maken, dus ik vroeg hem daarom ook om mij te helpen bij ons logo. Niet alleen omdat hij het goed kan maar ook omdat hij klant vriendelijk is en je goed helpt. Wij zijn daarom dus ook erg blij met ons logo